Den brända jorden hos tryckeriet

Vi fick dessa produktionsbilder av tryckeriet GPS Group i Slovenien idag, och ville dela dem med er. Boxarna för Den brända jorden kommer i tid som utlovat, men Vildmarkens varelser och Bordonius Öde är dessvärre försenade, vilket vi tidigare skrivit om på Kickstarter. Nytt preliminärt datum för dessa är januari/februari. Förseningen beror på sjukdom i Daniels familj, vilket tagit tid och kraft de senaste månaderna.

För att undvika ytterligare förseningar sitter förlagets redaktör Marie Östling med Bordonius öde, medan Daniel har tagit hjälp av Kristoffer Hermansson Huhta med monstren till Vildmarkens varelser. Pdf för båda dessa produkter skickas ut så snart något är klart.

Holmgång till Skräck

Några backare frågade också efter den alltjämt försenade Holmgång till Sagospelet Skräck. Den är fortfarande på gång. Som vi skrivit tidigare är det texten som inte riktigt vill bli klar. Layoutmallar, bilder och tryck är bokat sedan länge. Vi har förhoppningar om att kunna släppa boken till GothCon 2024. Det blir en maffigare bok än initialt tänkt, så vi hoppas att alla backare ska bli nöjda!

Käpplingemorden av Pierre Fröberg

Käpplingemorden är på tryck och levereras från tryckeriet några veckor. För er som missat detta är det ett soloäventyr som utspelas i ett historiskt Sverige.

Nytrycket av Alea Masona

Häftet Alea Masona sålde slut men har sedan sett en ny printrun. Inget i innehållet är ändrat, så det är enbart ett omtryck. Vid sidan om Sagospelet Äventyrs fjärde upplaga (som också snart är slut i lager) är det vår bäst säljande produkt från det senaste året.

Lämna ett svar