Blogg

Djurfolk till Drakar och Demoner

I nästa nummer av speltidningen Fenix presenterar vi nya släkten i form av djurfolk från Masonas värld! Vi vill också passa på att berätta att vi följer upp dessa artiklar med en Kickstarter för både svenska och engelska böcker för Äventyr i Masona – avsett för unga spelare och familjer. En spelvärld som utvecklats under…

Unga äventyrare i Masona!

Först ut i vår nya satsning på en produktlinje för vår spelvärld Masona – men utgiven under Drakar och Demoners tredjepartslicens, är artikeln Den tomma tronen från det kommande numret av speltidningen Fenix.

Mörkerkungens förbannelse

Passa på att göra en sen backning för kampanjen Den brända jorden, äventyret Bordonius öde och monsterboken Vildmarkens varelser!

Äventyr till våra spel

Åsa Roos har skrivit en mängd rollspelsmaterial och är även känd för Nyckelringsrollspelet. Vi fick nyligen vetskap om att det fanns ett äventyr av henne till Handbok för Superhjältar – rollspelet.

Sveriges bästa rollspelsprodukt?

“Den bästa svenska rollspelsbok som någonsin gjorts. Japp, ni läste rätt. Tornedalens mysterier från Lehto Spel och Media koras härmed till den bästa svenska rollspelsprodukt jag sett.” – Kristoffer Hermansson Huhta, Spelsnackarna

“Vackert om döden”

“Flera testläsare – vuxna som läste för sina barn – grät i slutet. Det var starkt och gjorde mig stolt. Att jag och Julia kunnat skapa något så påtagligt. Barnen har också kommit med fina kommentarer, men jag kan inte avslöja dem här för då spoilar jag slutet.”

Statusuppdatering från studion

Daniel har suttit fast med sitt arbete som support för Fria Ligan, men projekten har ändå rört sig framåt, produkterna är ingen one man show utan mer ett grupparbete…

Den brända jorden, uppdatering 5: Tyck till om kartan!

Spelarnas karta till Den brända jorden. Denna version saknar en del hemligheter som finns på Spelledarens karta. Vad tycker ni, behövs det markeringar för förflyttning? Och i så fall: hex eller rutnät? Eller enbart längdmått i mil?

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.