Blogg

Det tomma tronen tillgänglig på DTRPG!

Princess Ina’s island of Gajha is featured in this mini-supplement to Drakar och Demoner/Dragonbane. 11 pages of the classic humor and excitement of the adventure game Sagospelet Äventyr, and best of all, you pay what you want for the pdf – $0 or more.

Veckans bravader

Väl hemma så fortsatte arbetet med vår nästa monsterbok till Drakar och Demoner, som kommer att gå under titeln Vidskepelsens varelser.

Sista chansen!

Ni läste rätt! Sista chansen att lämna in tävlingsbidrag imorgon, 30 april! Läs mer på hemsidan!

Spela Sagospelet Äventyr gratis!

Rollspelsroger uppmärksammade för snart ett år sedan att vi har ett generöst bibliotek med gratis nedladdningar. Hör honom prata om det i videon.

Nedladdningsbiblioteket hittar du här!

Spela rollspel med Snack Parrow

Snack ParroI Snack Parrows intergalaktiska rymdbyrå ligger fokuset på fantasifullt berättande! Här kan spelarna ta sig an olika uppdrag, möta märkliga varelser som humfurkar och ankpirater, eller utforska de olika planeterna i Polsystemet. Kanske de till och med stöter på några robotkaniner?

Tryckning pågår!

GPS Group låter tryckpressarna gå varma och delar här med sig av bilder från processen. Visst är det spännande att se produkterna växa fram?

Skumma texter efterlyses

Skriv ett kort äventyr på 3-4000 tecken med inspiration från Tjuvar och lönnmördare. Det kan vara en plats, ett uppdrag, en händelse. Det ska vara till nya Drakar och Demoner. Vi kommer att dra en vinnare som får sitt bidrag tillputsat av Daniel Lehto och illustrerat av Patrik Magnerius.

Soloäventyret Käpplingemorden

Käpplingemorden av Pierre Fröberg är ett soloäventyr som utspelas i ett historiskt Sverige. I äventyret tar du dig rollen som ett barn i Sverige anno 1392. Kan du överleva en av de blodigaste stunderna i svensk historia?

Boken är skriven för mellanstadieåldern men kan läsas även högre upp i åldrarna.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.