Blogg

Prinsessan som försvann

Olle Sahlin behöver nog ingen närmare presentation. Jag har haft texten liggande i datorn en tid, innan jag kollade av med Karolina Sahlin, Olles maka, om det var okej att publicera den. Det var det. Äventyret finns nu att hämta hem helt gratis via Nedladdningar.

Massiv uppdatering på nedladdningssidan

Vi kan också skvallra om att det snart kommer upp två äventyr skrivna av två av Sveriges mest välrenommerade rollspelsskribenter: Olle Sahlin (Prinsessan Fina Viljestarks försvinnande, samskriven med Daniel Lehto) och Magnus Seter (Jakten på den försvunna kistan, tidigare publicerat i Fenix).

Alea Masona – den stora kartan

Alea Masona – världens vagga, den plats där äventyret började. Nu finns den nedladdningsbar i A2-format, på begäran. Kartan går också att få som högupplöst jpg-fil (till exempel om du vill framkalla den som en stor fotoplansch) om du kontaktar oss.

Hoppingarnas historia

Hoppingar är märkliga varelser. Med två ben, ett jättelikt huvud och ett stort öga liknar de inget annat i Masona. I en serie korta berättelser kommer ni att få följa hoppingen Haargs äventyr, men allra först en kort presentation av hoppingar och deras roll i världen!

Sagospelet Äventyrs Facebooksida byter namn

Vår Facebooksida byter namn från Sagospelet Äventyr till Lehto Spel och Media eftersom vi breddat vår utgivning så mycket de senaste åren, en breddning som fortsätter även framöver. Du kommer dock även fortsättningsvis att kunna hitta alla nyheter om Sagospelet Äventyr på sidan, oavsett namnet. Bilderna visar några av årets produktsläpp.

Äventyr in English!

The quickstart guide is finally here! Available from DriveThruRPG for the low price of $4.99! Äventyr is a storytelling fairytale, a roleplaying game, and an exercise in problem-solving, all in one. Suitable for children or older groups, Äventyr gives you the freedom to create and play through your own story in the magical world of…

Året som gått

Med 2022 i backspegeln tittar vi tillbaka på årets om gått. Förlaget har varit aktivt och hunnit med ett flertal utgivningar. Vi inledde också arbetet med att släppa alla utgångna produkter gratis som nedladdningar via vår hemsida. Några produkter återstår och dyker upp under 2023. Och till alla er som köper våra produkter och spelar…

De försvunna julklapparna

En klassiker i något ny tagning. Detta äventyr har vi spelat runt jul när vi varit på besök på bibliotek, fritidsgårdar och liknande. Nu uppdaterad och med nya kartor. Passa på att uppleva ett riktigt juläventyr! Dessutom ingår vikfigurer och pyssel!

Sagospelet Äventyr har öppnat arkivet!

Sagospelet Äventyr startade med namnet Äventyr 2011. Sedan dess har det hänt en hel del saker. Sagospelet Äventyr är Sveriges kanske bäst säljande rollspel under 2010-talet med mer än 22.000 sålda spel – expansioner inräknat.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.