Blogg

Julkort 2022

Tidigt, må så vara, men det börjar bli dags att skicka in adresser till årets julkort. Vi skriver en liten personlig julhälsning till ditt barn och skickar i god tid innan jul, men efter första advent.

Flickan Melina och älvorna

Vi ser mycket fram emot att se boken nå butiker och bibliotek 2023. Boken är en historia med inslag av mysrysliga läskigheter och mysterium. Det är också en historia om liv, död och vänskap som inte ens döden rår på.

Sagospelet Skräck: Hyllningar i spelet del 2

Mecki “Fågelmannen” Andersson är en annan artist som gjort ett stort intryck. Hans musik har lokala och delvis synthiga influenser, och texterna rör sig kring vardagliga händelser och betraktelser. I spelet kan spelfigurerna stöta på honom när de försöker lösa de många mysterier som de kan ställas inför.

Sagospelet Skräck: Hyllningar i spelet del 1

Jag tog tillfället i akt att hylla några personer som betytt mycket för mig genom sin musik i spelet. Efter att ha frågat dessa om jag fick tillåtelse att göra dem till bifigurer i spelet, sattes planen i verket.

De sju artefakterna

Jag läste idag två av de nyskrivna äventyr som Samuel Lowejko skrivit utifrån en knapphändig ramhandling för den långa äventyrskampanjen.

Grattis till en välmående 40-åring!

Rollspelet som inledde min bana som aspirerande spelkonstruktör var Drakar och demoner, året var 1984 och sju och ett halvt år gammal sögs jag in i den suggestiva bilden på Elric av Melniboné som höjer sitt svärd mot den märkligt grå himlen.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.